De Josep Palau i Fabre

Josep Palau i Fabre

Nascut l'any 1917 a Barcelona, va viure el seu primer any de vida a la ciutat. Dramaturg, assagista, poeta i narrador. Coneixedor de Picasso. Català i catalanista. Premi d'Honor de les lletres catalanes, i creu de sant Jordi, Palau i Fabre bé mereix un lloc a la memòria col·lectiva.

D'aquí a dos anys, potser tres, Canyadó tindrà una nova biblioteca, als baixos de l'edifici que ocuparà l'antiga caserna de la Guàrdia Civil. En la discussió sobre el mapa de biblioteques, al si del govern, CiU proposava que se'n instal·lés una a l'antiga fàbrica de la Piher, però no és possible.

Jordi Serra, regidor de Territori, va agafar la idea i va proposar de situar-la aquí, i traslladar la futura llar d'infants que hi havia d'anar al Cristall, una vegada es desenvolupi. Ens sembla una bona pensada. Complim el projecte del govern local de PSC, CiU i ERC, i trobem el desllorigador d'una necessitat palesa en aquest sector de ciutat.

Què semblaria que aquest nou espai portés el nom de Palau i Fabre?

[@more@]

Quant a falcobadalona

Properament...
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: De Josep Palau i Fabre

  1. Carles diu:

    Ferran, que es faci una biblioteca és una bona notícia. Que es faci a canvi d’una molt necessària llar d’infants que, finalment, no es sap quan es farà (ni si es farà) és una mala notícia. Perquè aquest canvi?

Els comentaris estan tancats.