La barreja socialista.

Els socialistes de Badalona s'equivoquen. Per ells faran, i no en faré qüestió més enllà d'aquest post. S'equivoquen perquè acomoden el calendari institucional al seu interès electoral. Què hi fa el Ministre Clos visitant Badalona el proper dilluns? Que ens porta alguna notícia? Que hi ha res que tinguem emparaulat amb el Ministeri que faci necessària una visita en plena campanya?

Més enllà d'aquesta visita, hi haurà el sopar de les dones que es fa cada any al Pavelló Olímpic. Sempre als volts del 8 de març, dia de la dona treballadora, però que aquest any també coincidirà, ai las! amb la campanya electoral avançant-se al dia 29. Un dia magnífic per al lluïment de l'alcaldessa que, en aquesta ocasió, casualment, també és candidata al senat pels socialistes.

Tot és casual, segur. I té una explicació coherent, perquè ells mai no farien una utilització partidista de les institucions.

Oi? 

Sembla estrany que els critiqui el seu soci principal a la ciutat? Potser sí. Però ara no parlem de la ciutat, ni del projecte que tenim acordat, ni del proper Ple municipal i de com l'hem de treballar. Ara i aquí, parlem de la manera com les sigles confonen les institucions, i alguns perden l'oremus en campanya. Sortosament, això només dura quinze dies (espero).

[@more@]

Quant a falcobadalona

Properament...
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.