Gràcies!

Voldria agrair la confiança de la gent que ha votat la candidatura que encapçalava a Badalona. Diumenge a la nit, entre cansat i emocionat, vaig dir als meus companys que aquest era el resultat d’una feina que havia començat fa 4 anys.

D’un partit que ha tingut un grup d’entre 30 i 40 persones reunint-se cada dilluns de cada una de les 208 setmanes que han transcorregut en el mandat.

D’una gent que hem trepitjat el carrer, i que hem dibuixat un projecte de Badalona al qual no renunciem.

Ara ve l’hora de fer govern. Nosaltres hem dit en campanya que volíem un canvi de majoria, i que fóra bo per Badalona que els socialistes passessin a la oposició….però no serà possible. Només un acord a quatre bandes, amb els vots del PP inclosos, faria possible l’acord “a la basca” que jo volia liderar. I no crec que tingui massa possibilitats un acord on el suc a la macedònia hagi de ser “popular” per força.

S’obre una nova etapa política. Tenim 4 anys per endavant. Posarem el millor de nosaltres mateixos per seguir mereixent la confiança de la gent que ens ha ajudat a créixer. Seguirem treballant en les fronteres electorals del centre-esquerra, i mirarem de recuperar vot abstencionista.

Volem créixer. Sense efectismes, demagògia ni barrabassades.

Us demano que vigileu la nostra feina. I us dono les gràcies a tots els qui ara, altra vegada o per primer cop, heu confiat en nosaltres.[@more@]

Quant a falcobadalona

Properament...
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Gràcies!

  1. Carles diu:

    Ferran, les meves sinceres felicitacions pels resultats obtinguts 🙂

    I en quan a vigilar-vos… Desprès no et queixis si em poso pesat si crec que us equivoqueu!

    De nou, felicitats!

  2. * Peix del Mar,va dir: no pots veure les meves llàgrimes …

Els comentaris estan tancats.