La clau del canvi

  Creguin-s’ho. La clau del canvi a Badalona som nosaltres. No ho és Iniciativa, ni per descomptat, el PP.

 Iniciativa no ho és perquè la temptació és massa gran i si nosaltres no fem un gran resultat, que desequilibri l’actual correlació de forces a l’Ajuntament, tornarà a pactar el govern amb els socialistes. El gag del Polònia d’ahir al vespre, amb un Saura agafant la papereta del PSC i dient-li a la seva dona, la candidata d’IC a Barcelona Imma Mayol “ho has d’entendre, si no guanyen els socialistes, nosaltres no pillem, i l’important és la teva cadira”, és prou significatiu.

 Qui vulgui un acord de progrés i un canvi, ha de fer que nosaltres siguem la clau del proper govern. Si no ho som, tot continuarà més o menys igual.

 M’han dit que els socialistes envien uns sms que diuen “ante la amenaza del PP, y la frustración de CiU, haz que gane Maite Arqué, haz que gane la izquierda. Pásalo ya.”

 No sé pas a quina frustració es refereixen, però en tot cas “ladran, luego cabalgamos”.

 També que s’estan fent trucades, que simulen la secretaria de Maite Arqué, trucant gent i dient-los que “l’alcadessa li demana el vot”….fet que suposa una perversa manera de barrejar la institució amb la candidatura i la campanya electoral.

 Res no m’estranya. He vist els socialistes prometent a la desesperada, els d’Iniciativa dissimulant que no han estat els darrers 8 anys agafats a les faldilles de la Maite, i als d’ERC posant unes “dures condicions per pactar” quan simplement busquen allò del “virgencita, virgencita, que me quede como estoy”.

 Diumenge parlaran els ciutadans. Espero que ens donin la força per forçar un canvi de govern, d’estil, de generació, d’objectius, de visió.

 Els enllaço les 10 primeres accions que prendrem si podem governar la ciutat.

 http://www.ciubadalona.com/qprpsm/arxiu/24mai07/24mai07.htm  [@more@]

Quant a falcobadalona

Properament...
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: La clau del canvi

 1. Carles diu:

  Ferran, a la vostra pàgina web, en la part inferior esquerra, teniu el logo del W3C conforme la vostra pàgina compleix el nivell AA d’accessibilitat de pàgines web.

  No és veritat, la vostra pàgina no compleix aquest nivell d’accessibilitat i ho sabeu des de fa una setmana, temps suficient per retirar-lo.

  No té res de particular que una pàgina web no sigui accessible. Avui en dia, malauradament, són poques les pàgines accessibles. Em sembla, però, absolutament rebutjable, dir que la pàgina és accessible quan no ho és. A qui voleu enganyar? Aquesta és l’honestedat de CiU Badalona?

  Estic desagradablement sorprès i decebut 🙁

 2. Carles,

  Tinc poc temps per contestar-te, però miraré de fer-ho extensament en cinc minuts.

  Saps des de la setmana passada, perquè així vaig demanar que t’ho indiquessin, que hem pres bona nota de l’interessant estudi que vas fer al teu bloc sobre l’accessibilitat als webs dels partits polítics de Badalona. També em consta que se’t va comunicar que es faria arribar la teva valoració al responsable tècnic de la plana web, el qual n’ha pres nota. Així mateix, ja et vàrem manifestar per correu electrònic que faríem els canvis oportuns després de la campanya electoral. Hauràs comprovat que estem editant vídeos i fent notes de premsa i actes públics pràcticament diaris, fet que obliga la persona que s’encarrega del web a dedicar tot el temps que té a actualitzar la pàgina. Com comprendràs, no podem abastar-ho tot. Si el problema és que no complim els criteris d’accessibilitat a partir d’un anàlisi acurat de la qüestió, eliminarem definitivament el logotip del web. Però necessitem la valoració d’algú altre, més enllà de la teva, que d’altra banda tenim molt en compte. Mentrestant, donaré instruccions perquè s’elimini provisionalment. A veure si és possible fer-ho avui mateix. Ho intentaran.

  D’altra banda, he de dir-te que em sap greu i em sorprèn que prefereixis deixar un missatge negatiu sobre un tema que saps que tenim en compte, i que en canvi no valoris positivament que, per exemple, hem penjat al nostre canal de televisió uns vídeos que permeten que, amb l’ajut mínim d’una persona que hi vegi, un cec em pugui escoltar explicant 10 dels nostres compromisos bàsics, a més d’una entrevista sencera que em van fer a la televisió de Badalona. Som els únics que hem fet un esforç en aquest sentit, ja que no tenim recursos per enviar un DVD a totes les cases, com han fet altres partits.

  Sincerament no acabo d’entendre aquesta crítica, quan ets plenament conscient que tenim en compte el que dius. La meva pregunta és: algun altre partit s’ha posat en contacte amb tu en relació a l’informe sobre accessibilitat a les planes web dels partits polítics de Badalona que vas penjar al teu bloc? Algun d’ells ha tingut en compte com nosaltres el que deies en aquell missatge? Algun d’ells s’ha compromès a fer el que estigui a les seves mans per solucionar els errors que hi puguin haver?

  Quan m’arriben missatges com el teu, hi ha persones que em diuen que això passa per ser atent i comunicatiu amb la gent. Em diuen que la meva actitud fa que el nivell d’exigència cap a mi i nosaltres creixi entre aquestes persones amb qui em poso en contacte. No deixaré de fer-ho per culpa d’aquest risc. Només demano una mica més de comprensió, tenint en compte que saps perfectament que som els únics que fem un esforç especial en els temes de comunicació, amb persones que, com tu, participen als fòrums, tenen blocs o, simplement, s’interessen per la política local i pel que passa a Badalona.

  Cordialment,

  Ferran Falcó Isern

 3. Carles diu:

  Benvolgut Ferran,
  Anem a pams.
  Primer. Fa temps que em preocupo per l’accessibilitat web i, per això, em molesten força les pàgines que diuen ser accessibles quan no ho són. I per això he insistit en varies ocasions en que hauríeu de treure aquest logotip de la vostra pàgina.
  Segon. Treure el logotip de la pàgina representa menys de dos minuts de feina.
  Tercer. He preferit fer la crítica aquí abans de fer-la en la meva pàgina web.
  Quart. No em queixo de que la pàgina no sigui accessible. Soc conscient que és una feina afegida i estic encantat que quan tingueu temps us poseu.
  Cinquè. Malauradament a més d’escriure en el blog i de fer alguna cosa més, m’haig de guanyar la vida. No puc fer esment de totes les coses que m’agradaria 🙁
  i Sisé. La CUP em va demanar quines eren les errades de la seva pàgina. La meva resposta està als comentaris de la meva web. Són els únics, amb CiU, que s’han preocupat pel tema. Ells han anat una mica més enllà.

  Per acabar, encoratjar-te a seguir mantenint aquest gran nivell d’atenció amb la gent, les crítiques les rebeu tots i, com lector del meu blog, saps que no deixo de criticar al PSC (per posar un exemple) perquè no siguin atents.

  Molt cordialment.

Els comentaris estan tancats.