Política i esport

D'aquí a dues hores, anirem a repartir fullets del Canvi!, al davant del Pavelló Olímpic. Juga la Penya, amb el Madrid, i esperem guanyar per situar-nos tercers i mantenir opcions de poder jugar l'eurolliga l'any vinent.

Estem de campanya, i per això hi anem. Els vaig dir als meus companys, com deia Cruyff als seus jugadors abans de jugar un partit, "sortiu, i divertiu-vos". La campanya que plantegem és positiva, plena d'il·lusió, des de la convicció que podríem governar molt millor que els qui ara ens governen. 

Avui em proposo fer una declaració per a Televisió de Badalona, relacionada amb l'esport: vull, ja ho vaig dir fa 4 anys, un equip de bàsquet a l'Eurolliga, i un equip de futbol a primera divisió, però sobretot, o tant com aquest desig, vull una ciutat que tracti bé les seves entitats de base, que mantingui els polisportius en condicions, que faciliti l'activitat escolar, i que promogui una vida activa i saludable per tothom.

Fa 4 anys ja vàrem proposar la remodelació del Pavelló de la Plana per fer-lo més rendible socialment i esportivament. Continuem amb aquella idea. Creiem que hem de revisar el grau de protecció en catàleg de Patrimoni de la coberta del pavelló de Casagemes, perquè certament també és un espai desaprofitat i mal mantingut.

Volem construir nous polisportius, d'iniciativa privada i preus públics, que donin servei al Sant Crist, Lloreda, Montigalà,Bufalà i Coll i Pujol.

Ens fa vergonya veure com estan les pistes de Can Ferrater. Volem fer realitat una escola de vela. Tenim d'altres idees i un bon projecte esportiu per Badalona.

Crec que podem fer una política esportiva potent, central i fixada en l'objectiu social de donar oportunitats a tothom per practicar-lo, i de donar suport a les entitats que l'estructuren i formen el nostre capital esportiu i humà. 

Finalment, i ho defenso per totes les entitats de la ciutat, siguin de l'àmbit que sigui, crec en la independència i la fortalesa de la societat civil, i tinc la convicció que les entitats tenen el deure i el dret de mantenir-se allunyades del partidisme polític.  

[@more@]

Quant a falcobadalona

Properament...
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Política i esport

  1. Vélez diu:

    Molt interessant l’entrada, una mica agosarada (un equip en primera…) però ja em sembla bé que hi hagi una micona de somnis en les propostes municipals.

    El tema del Pavelló de la Plana ho trobo fantastic!

    Salutacions!

Els comentaris estan tancats.