El PP i el seu vídeo

No tota la immigració delinqueix i embruta.

La noia sud-americana que cuidava la meva àvia, era i és una persona excel·lent. El marroquí que fa de paleta a l’empresa d’un amic, compleix amb la feina i no té problemes amb el seu veïnat. Al meu barri, una noia marroquina despatxa a la farmàcia. A casa d’una amiga, una xilena fa les feines de la casa amb pulcritud i màxima confiança. 

Posar a tothom al mateix sac, és una inconsistència mancada d’intel·ligència. I políticament, és censurable. Al darrera de cada persona que arriba a Badalona, hi ha una història diferent. I la majoria, la immensa majoria, no són aquí per robar-nos. 

Des del govern de Badalona, aquesta qüestió s’ha governat, com tantes d’altres, de manera desastrosa.  I ara en paguem les conseqüències amb un vídeo d’un candidat que aprofita la ineptitud municipal. El PSC, IC i ERC es miren el melic. No han fet res fins que algunes manifestacions veïnals van ser mediàticament explotades. Tenim una policia local insuficient, una burocràcia d’escàndol, una gestió del Padró municipal que ha permès empadronar tothom on vulgui. No s'aplica la llei d'estrangeria, i no es persegueixen les màfies.No hi ha cap política clara d’explicació de drets i deures, cap cos d’inspectors preparat i suficient per precintar habitatges, comerços i activitats que són les que generen el “caldo” de cultiu del que els ciutadans expressen al vídeo. 

No puc ser més clar en aquesta qüestió: drets i deures. Compliment de la norma. Exigència d’integració i oportunitat d’acollida. I mitjans per fer-ho possible. 

Hi ha molta hipocresia. Hi ha qui seria capaç de tot per esgarrapar un vot.  

La política s’expressa a través de les actituds i els valors. I aquest qui us escriu, que vol ser alcalde, té molt clara la línia que no travessarà mai. Per bé i per mal, hi ha coses més importants que la vanitat d’un mateix i l’èxit –ja ho veurem- electoral.

[@more@]

Quant a falcobadalona

Properament...
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.