Quo Vadis, Carod?

Avui el diari El Punt obre plana política informant que el vice-president del govern català (?) iniciarà la seva agenda internacional visitant Andorra i Portugal. En llegir-ho, era en un bar a Girona i no m'he pogut estar de mirar si realment era l'edició d'avui, o la del dia dels sants innocents. Efectivament, era la d'avui.

Qui l'ha vist i qui el veu, en Carod. Confesso, ara que som a l'oposició, que fa uns anys la retòrica del personatge em seduïa parcialment. Sempre vaig rebutjar-ne el to messiànic, però el líder republicà deia veritats (a mitges) que des de l'oposició i la virginitat política engrescaven gent cansada de la política.

I ara, què se n'ha fet d'en Carod? dels excessos del primer tripartit, hem passat al paper de la trista figura en aquest segon govern dels qui van perdre les eleccions. Li han donat títol i li han pres la dignitat política. Havia de dur les relacions exteriors del govern, i Montilla ja va deixar clar que a Brusel.les -que és l'autèntica política exterior- hi aniria ell. Li han deixat els casals catalans, i si vol podrà arribar fins Andorra de viatge oficial.

No entenc per què s'ho deixa fer, tot això. I estic segur que un polític de raça tard o d'hora haurà de reaccionar. I si no ho fa, el líder republicà haurà passat a la història amb la fugacitat d'un estel que havia de portar la independència i claudicà en la dependència dels propis "companys" de partit i dels impropis socis de govern.

[@more@]

Quant a falcobadalona

Properament...
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Quo Vadis, Carod?

  1. No estic d´acord amb el comentari, Andorra és un pais i pot fer molt per la nostra llengua Catalana com a pais i com estat. Estari molt bé que Andorra entres al Ramon Llull i ajudes al desenvolupament de la llengua.

Els comentaris estan tancats.